Dagens 3/4

God middag!

Ja, det var sannerligen en uppvisning av Barca igår. Ramos såg sjövild ut och Ronaldo såg ut som han inte fattade vad som egentligen hade hänt.

Jag fick tillbaka 85 kr pga Barca-segern men min känsla att Real skulle vinna får jag väl skämmas lite över nu ;)

Idag kör jag ett nytt 3/4-systembwin

Skellefteå - MoDo 1 (precis som Torsten) - SAIK har ett klart övertag på MoDo och ska väl kunna trycka ner dom här.

Djurgården - HV71 2 - Chansingen. DIF förlorade efter förlängning hemma mot Frölunda i torsdags och det har svajat lite i klubben med avstängningen. HV kan kanske dra nytta av detta?

Chievo - Novara 1 - Ska erkänna att jag inte har någon aning om vilka Novara är men Chievo skall vinna detta!

Arsenal - Wigan handicap 0-1 - 1.22 på 1:a så funderade både på 0-1 och 0-2 men man ska komma ihåg att detta är ligacupen och ingenting är givet (förrän man ser startuppställningarna ;))

total insats: 60 kr
vinstchans: 381.89 kr


Off the record

Jag funderar på att sätta in pengar på antingen bet365, expekt eller betway (som Torsten lovordat). Vad säger ni? Vore ju nice att få lite vänskapsbonusar om man säger. Jag är även på att starta bolag på Sv. Spel om ni inte redan har ett?

Vi hörs!
//Jesper

Excelente Barcelona!

Vilken match av Barca igår! 5-0!! Vem hade kunna tro på såna siffror på förhand. Det ända man visste på förhand var att Ronaldo att skulle skämma ut sig på ett eller annat sätt. Mina två speltips igår var mediokra men så var även utbudet ;) Idag har jag dock hittat två mycket seplvärda hockey drag som känns mycket bra! Oddsen är från Bwin.

Jyp är kanske det mest pålitliga laget av dem jag brukar spela på och lite av ett favorit lag.
Man kan ju inte annat än att älska ett lag som på de senaste 16 matcherna
har 14 vinster under ordinarie matchtid!! Jyp vinst ger 2,35!
Luuko-Jyp 2

Jyp är kanske det mest pålitliga laget av dem jag brukar spela på och lite av ett favorit lag. Man kan ju inte annat än att älska ett lag som på de senaste 16 matcherna har 14 vinster under ordinarie matchtid!! Jyp vinst ger 2,35!


Skellefteå-Modo 1

Skellefteå på bortaplan är lite av en mardröm för Modo. På de senaste 12 mötena i Skellefteå lagen emellan har 10 slutat med SAIK vinst. Att Skellefteå har toppform och leder serien med Modo fortsätter sin kräftgång gör det inte lättare för Örnsköldviks stolthet. 1a till 1.75!



Denna dubbel ger fina 4,11! Rygga grabbar! ;)
// Torsten

Ljusen brann ut. Dags att tända nya!

Hallå!

Jag dimper ner efter en ganska tung helg spelmässigt. Har haft en winning sphree utan dess like sen förra helgen men nu tog det tvärstopp. Sånt som händer, förr eller senare.


Barca-Real
Jag har dock en chans kvar på ett system som kan ge lite återbäring i den alltmer sinande kassan. Matchen är morgondagens och kanske säsongens höjdpunkt (?) El Classico.

Jag fick en känsla att det kan va Reals tur i år och satte därför en 2a men insatsen tillbaka om Barca skulle vinna.

Just nu är jag för trött och bitter för att komma med några fler tips eller spekulationer.
Vi höres!

//Jesper

Dax att återuppliva bloggen!

Tja Ola och Jizzo!


Tycker det ska bli en kul grej att använda den här bloggen som ett klotterplank där vi kan dela med oss av våra spelideer! Så det är bara att skriva på och publicera på när ni har tid och speltips! Kom även gärna med förslag om vad som kan göras på bloggen och ni får gärna publicera den så vi får lite läsare :)


Jag sätter igång direkt med en dubbel för måndagen!


Luleå-Frölunda 1
Växjö-Västerås  över 5 mål


Får passa på att gratulera Ola till helgens vinst i vår res. tävling!




RSS 2.0